Velkommen til Tjøms Trafikkskole, som eies og drives av Roy Tjøm. Jeg underviser i trafikalt grunnkurs, bil og moped. "Eleven i sentrum" og fleksibel i forhold til kjøretimer og sted. Mitt motto er:

"Jeg lever av fornøyde elever"

TJMS TRAFIKKSKOLE

  • Org.nr: 920364675
  • Gjert Gjertsensgt 4
  • Mandal

Forretningsadresse

  • Snigsmoen 9
  • 4520 Lindesnes

Ta Kontakt

Trafikalt Grunnkurs

Les mer

Klasse B

Les mer

Klasse AM146

Les mer

Info om Trafikalt Grunnkurs

Trafikalt grunnkurs er obligatorisk og er felles for alle de lette kjøretøyklassene (moped, motorsykkel, personbil, tre- og firehjuls moped, snøscooter og traktor).

Info om Klasse B

Førerrett i klasse B gjelder for motorvogn med en tillatt totalvekt på høyst 3500 kg og maksimalt 8 passasjerplasser i tillegg til førerplassen. Man kan i tillegg trekke en tilhenger med tillatt totalvekt på høyst 750 kg. Dersom tilhengerens tillatte totalvekt er høyere enn 750 kg, kan summen av bilens tillatte totalvekt og tilhengerens tillatte totalvekt ikke overstige 3500 kg.

Info om Klasse AM

Førerrett i klasse M med kode 146, gjelder for kjøring i Norge med tohjuls moped. I tillegg gjelder førerretten for kjøring i Norge med tre- eller firehjuls moped med en egenvekt (minus batterienes vekt ved eldrift) som ikke overstiger 150 kg. Den gir ikke rett til å frakte passasjerer. Minstealderen er 16 år.

close

Bestill opplæring

Personvernerklæring

Opplysninger om deg og din bruk av tjenesten

Informasjon som vises på websiden og/eller som du registrerer på websiden er knyttet til kundeforholdet mellom deg og Tjøms Trafikkskole. Opplysninger og annen informasjon du måtte angi på denne websiden videreformidles til Tjøms Trafikkskole. Det er trafikkskolen som er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger. Som eier av dine egne personopplysninger har du rett til innsyn i egne opplysninger og har rett til å få data rettet og slettet med visse forbehold. Har du spørsmål om hvordan dine personopplysninger blir behandlet som du ikke finner svar på her - eller ønsker du innsyn, retting eller sletting av data - kan du kontakte Tjøms Trafikkskole som er ansvarlig for behandlingen av dine data.

Teknisk informasjon

For å kunne levere tjenesten, for å tilby en best mulig brukeropplevelse til deg og for å kunne tilby support, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Vi behandler informasjon om hva slags nettleser du bruker, IP-adressen din, landingsside og besøkshistorikk. Som de fleste nettsteder benytter websiden seg av informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på, eller interaksjon med, en nettside legges i din nettlesers internminne. Websiden bruker informasjonskapsler til statistikk, i den hensikt å kunne gjøre nettsidene våre enda mer brukervennlige. I informasjonskapslene lagres IP-adresse, hvilken nettleser og operativsystem som benyttes, samt data over besøkte undersider med dato/tidspunkt for besøket. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere brukeren. Ved å bruke websiden samtykker du til at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Hvis du ikke ønsker å samtykke til dette, kan du administrere bruken av informasjonskapsler i din nettleser.

Det kan du lese mer om her: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/